معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری گفت: قراردادی به ارزش حدود ۳۴ تا ۴۰ میلیارد تومان برای اصلاح ورودی فرخشهر به سمت بیمارستان امام علی منعقد شده است که در چهار ماه آینده تکمیل میشود.
معاون حمل و نقل راهداری و حمل و نقل جادهای چهارمحال و بختیاری گفت: پیگیریها برای افزایش ۳۰ دستگاه اتوبوس کارکرده به ناوگان اتوبوسرانی، درحال انجام است.
مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: این استان ظرفیت و پتانسیل های بسیاری در ورزش دارد و قهرمانان بسیاری را در رشته های ورزشی مختلف در این استان داریم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای مدیریت پیک بار مصرف برق در استان چهار محال و بختیاری ۳۸ میلیارد ریال به عنوان پاداش در قبوض برق مشترکین صرفه جو، اعمال شد.